1

Onderwerp: Hoe word je lid?

Welkom op het forum. Je bent hier nu nog als gast. Als je optimaal gebruik wilt maken van het forum, is het aan te raden om lid te worden. In dit topic wordt uitgelegd hoe je dit wordt.

Registreren
De eerste stap is jezelf registreren. Door jezelf te registreren krijg je onder andere toegang tot meer delen van het forum, kan je berichten plaatsen en privé-berichten sturen. Je kan je registreren door in de balk bovenin op registreren te klikken. Je ziet dan de afspraken verschijnen. Als je deze hebt doorgelezen en het er mee eens bent, accepteer je ze onderaan. Wil je ze later nog een keer doorlezen? Dat kan hier.

Vervolgens vul je je e-mailadres in (deze is niet zichtbaar voor andere leden), een (schuil)naam als gebruikersnaam, een test om te kijken of je geen robot bent en selecteer je de taal naar keuze.

Wees er wel van bewust dat je een goede gebruikersnaam kiest. Je doet er verstandig aan om niet je voor- én achternaam als gebruikersnaam te kiezen. Dit omdat je gebruikersnaam zichtbaar is voor anderen. Een gebruikersnaam kan je maximaal 1 keer laten veranderen in de tijd dat je op het forum bent. Hiervoor kan je het beheer een privé-bericht sturen.

Als je alles hebt ingevuld en op 'registreren' hebt geklikt, krijg je een mail toegestuurd naar het e-mailadres wat je hebt ingevuld. Daarin staat een link waarmee je een wachtwoord kan instellen. Als je deze hebt ingesteld, kan je vervolgens inloggen.

Als je bent ingelogd, vind je bovenin de balk nu ook een kopje 'profiel'. Hier kan je een profielfoto/avatar of onderschrift instellen, maar er staan ook andere instellingen. Ook is er een kopje 'privé-berichten' waar je berichten kan ontvangen en sturen.

Voorstellen
Om volledige toegang tot de rest van het forum te krijgen, is het de bedoeling dat je een voorsteltopic opent. Dit kan in het topic Wie ben je?. Nadat je een voorsteltopic hebt geopend, je jezelf hebt voorgesteld en minimaal 2 berichten hebt geplaatst kan je toegelaten worden tot het volledige forum. Meer over jezelf voorstellen en hoe je wordt toegelaten staat in het subtopic over hoe je je voor kan stellen.

Mocht je er niet uitkomen, mag je altijd een privé-bericht sturen naar een van de beheerders of, als het niet lukt om te registreren, naar stichting@zelfbeschadiging.nl.

At it's root, perfectionism isn't really about wanting to be perfect. It's about fear.
Fear of making a mistake. Fear of disappointing others. Fear of failure.
Fear of success.
- Michael Law