1

Onderwerp: Mini-documentaire automutilatie (4VWO, CKV)

Afgelopen weekend kregen we onderstaande vraag binnen, wil je meedoen of heb je informatie nodig? Laat het hier in het topic weten of stuur een mailtje naar stichting@zelfbeschadiging.nl

Hallo,

Wij zijn een groepje leerlingen uit 4VWO van het Laurens Lyceum uit Rotterdam. Voor CKV moeten wij een documentaire maken. Wij hebben gekozen voor het onderwerp Automutilatie. Dit onderwerp is onder veel jongeren nog gevoelig en wij willen dit meer bespreekbaar maken. De documentaire zal namelijk (als deze goed genoeg is) te zien zijn op een filmfestival voor jongeren. Op internet hebben wij verschillende contacten proberen te zoeken en kwamen wij terecht bij jullie. Onze vraag is dan ook of jullie misschien deskundigen of mensen die zichzelf beschadigd hebben kennen die wij mogen uitnodigen voor een klein interview. Aan de hand daarvan willen mij een duidelijk en leerzame (mini) documentaire neerzetten. Wij horen graag van jullie.

Met vriendelijke groet,

Leerling R.

"I have come to believe that caring for myself is not self indulgent. Caring for myself is an act of survival." ~ Audre Lorde"

2

Re: Mini-documentaire automutilatie (4VWO, CKV)

Zoeken ze nog mensen?

Re: Mini-documentaire automutilatie (4VWO, CKV)

Goede vraag Lotte! Er worden voor deze oproep geen mensen meer gezocht.

Ik zal het topic sluiten.