1

Onderwerp: Wanted: broers en zussen van mensen die zichzelf beschadig(d)en

Hallo allemaal,

Bij deze weer een oproep van Tom. Hij heeft eerder al vooronderzoek gedaan op het forum. Hopelijk kunnen jullie hem weer helpen bij het onderzoek dat hij voor de Stichting Zelfbeschadiging doet.

Hoi Allemaal!

Mijn zusje heeft een aantal jaar aan zelfbeschadiging gedaan. Als broer had ik het die periode behoorlijk zwaar, maar ik merkte dat er weinig hulp voor mij was.

Nu een aantal jaar later, heb ik onderzoek gedaan naar waar broers en zussen van mensen die zichzelf beschadigen tegenaan lopen, en naar manieren om daarmee om te gaan. Al deze informatie en tips heb ik samengevoegd tot een tekst, die uiteindelijk op de website van Landelijke Stichting Zelfbeschadiging (LSZ) zal komen te staan.

Behoor jij tot deze doelgroep? Dan nodig ik je graag uit om feedback te geven d.m.v. een enquête. In de vragen kun je aangeven hoe nuttig de informtie is. Daarmee help jij deze verborgen doelgroep een steuntje in de rug te geven!
De enquête: https://www.survio.com/survey/d/K4U2I8M2C2W4X2H3T
De tekst waarover de vragen gaan: https://drive.google.com/file/d/16eAGp6 … sp=sharing

Het lezen van de tekst en het invullen van de vragen duurt samen ongeveer 15 minuten.

Je anonimiteit zal uiteraard worden gewaarborgd!

Als je een broer of zus van iemand die zichzelf beschadigt/beschadigde kent, zou ik het heel erg waarderen als je deze links door kunt sturen. :)

Alvast heel erg bedankt!

"I have come to believe that caring for myself is not self indulgent. Caring for myself is an act of survival." ~ Audre Lorde"