1

Onderwerp: Online lotgenotenbijeenkomst zondag 30 januari

We gaan bijeenkomsten houden met en voor mensen die zichzelf beschadigen. Dit wordt online gehouden, met 6 deelnemers en 2 ervaren vrijwilligers die bij de stichting werken. Je wordt hierbij uitgenodigd om mee te doen op de eerstvolgende bijeenkomst,

Dit doen we op zondagmiddag 30 januari 15.30 uur.

We gaan met elkaar praten, delen, met elkaar meedenken. Er is voldoende ruimte om van alles te vragen en er met elkaar over te praten.

We kunnen ons voorstellen dat het misschien een grote stap is, om naar een bijeenkomst te gaan en je persoonlijke ervaringen te delen. Maar dat is voor iedereen moeilijk, vooral als het de eerste keer is dat je er over praat. Bedenk maar, dat je er heel veel aan kunt hebben om het wel te bespreken. En dat je na afloop opgelucht zult zijn!

Heb je moeite met online vergaderen, dan is het mogelijk van te voren een keer proef te draaien. Geef je dan op, dan kunnen we met een link online en de telefoon erbij samen met jou kijken hoe je – technisch gezien - kunt deelnemen.

Je kunt je aanmelden bij doetie@zelfbeschadiging.nl

"I have come to believe that caring for myself is not self indulgent. Caring for myself is an act of survival." ~ Audre Lorde"

2

Re: Online lotgenotenbijeenkomst zondag 30 januari

Vanwege dat we veel aanmeldingen hebben gehad, organiseren we een extra online lotgenotenbijeenkomst. Deze zal plaatsvinden op:

Zondag 6 februari om 15:30 uur

Wil je deelnemen? Aanmelden kan via doetie@zelfbeschadiging.nl

At it's root, perfectionism isn't really about wanting to be perfect. It's about fear.
Fear of making a mistake. Fear of disappointing others. Fear of failure.
Fear of success.
- Michael Law